CHINNY WESTZEEDIJK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinny Westzeedijk. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 18:33 Erg teleurstellend. Broodjes kip kerrie en geroosterd varkensvlees hadden kraak noch smaak. Voor mij geen 2e keer hier
9 sep 2022 om 18:49 Het eten was zoals gewoonlijk top niveau en top service. Snel geholpen en zeer klant vriendelijk. De nasi kip en sato soep is zeker een aanrader! Ik kom hier weer.
26 aug 2022 om 14:39 Delicious
17 aug 2022 om 13:39 Al 3-4 bestellingen zijn de broodjes nogal droog, mogelijk wat oud?!? Deze bestelling was het geroosterd spek volgens onze smaak ook verouderd. We zijn veel beter gewend.
20 apr 2022 om 14:10 Er is een bestelling gedaan voor 2x broodje geroosterd spek. Helaas kregen we 2x broodje Tja Siew bezorgd. Gaarne in het vervolg aan de bestelling houden. Broodje curry beef was weinig belegd.
4 apr 2022 om 20:35 Pasteitje was lekker warm, miss volgende keer iets minder harde randjes. En broodje kipkerrie was lekker alleen misschien de kip een beetje droog zonder sambal. Voor de rest lekker!
4 apr 2022 om 14:09 Vandaag een stuk minder van smaak, voor mij en een collega. Geen idee waarom, ben vele malen beter gewend. Kan gebeuren.
2 dec 2021 om 13:24 Vlees in broodjes was nogal droog, ben beter gewend.
21 okt 2021 om 17:46 Bami was smakeloos en klef
18 okt 2021 om 14:29 Meer sambal in de broodjes dan gebruikelijk, was echt HEERLIJK. Broodjes waren ook anders verpakt, met folie, hartstikke goed om de hete temperatuur te bewaren. Niks dan lof :)
27 sep 2021 om 15:43 Droge bara, vieze samosa
23 jun 2021 om 14:31 Nederlanders hebben de naam “gierig” te zijn. Maar deze broodjes hoe ze belegt waren was echt Next level. Veel gewend maar dit sloeg alles.