CHINNY WESTZEEDIJK

CHINNY WESTZEEDIJK Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 40 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinny Westzeedijk. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2022 om 14:10 Er is een bestelling gedaan voor 2x broodje geroosterd spek. Helaas kregen we 2x broodje Tja Siew bezorgd. Gaarne in het vervolg aan de bestelling houden. Broodje curry beef was weinig belegd.
4 apr 2022 om 20:35 Pasteitje was lekker warm, miss volgende keer iets minder harde randjes. En broodje kipkerrie was lekker alleen misschien de kip een beetje droog zonder sambal. Voor de rest lekker!
4 apr 2022 om 14:09 Vandaag een stuk minder van smaak, voor mij en een collega. Geen idee waarom, ben vele malen beter gewend. Kan gebeuren.
2 dec 2021 om 13:24 Vlees in broodjes was nogal droog, ben beter gewend.
21 okt 2021 om 17:46 Bami was smakeloos en klef
18 okt 2021 om 14:29 Meer sambal in de broodjes dan gebruikelijk, was echt HEERLIJK. Broodjes waren ook anders verpakt, met folie, hartstikke goed om de hete temperatuur te bewaren. Niks dan lof :)
27 sep 2021 om 15:43 Droge bara, vieze samosa
23 jun 2021 om 14:31 Nederlanders hebben de naam “gierig” te zijn. Maar deze broodjes hoe ze belegt waren was echt Next level. Veel gewend maar dit sloeg alles.
21 dec 2020 om 14:48 Eten was goed. Helaas was er een deel van de bezorging vergeten. Toen ik hierover belde werd er geen sorry voor gezegd alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het deel dat vergeten was bij de bezorging werd ruim een uur later pas bezorgd.Erg slecht
3 nov 2020 om 19:34 Vies eten en broden bhabha
13 aug 2020 om 15:12 Top!
6 aug 2020 om 13:48 De 2 broodjes varkensvlees waren erg hard en droog, bij de tja sieuw zelfs het vlees (lang warm gelegen onder de lamp? Het broodje rund was bijzonder goed. Ik ben over het algemeen beter gewend.